RÓLUNK

 • Jogosítványt szeretnél?
 • Beírtad az internetes keresőbe az „autósiskola” szót, és túl sok találatot kaptál?
 • Nehéz az összehasonlítás és a választás?

A jogosítvány.com autósiskola-kereső oldal célja, hogy segítsen neked egyszerűen, gyorsan kiválasztani a számodra leginkább megfelelő autósiskolát!

2012 óta több mint 1 millióan tanulták a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméletet online, elektronikus távoktatással. Ők eduKRESZ tananyagainkat az e-Titán képzésadminisztrációs rendszeren keresztül használták. Az e-Titán azonban ennél jóval többre is képes.

A képzéseddel kapcsolatos ügyeket teljes körűen tudod online elvégezni a rendszer segítségével. Ezek közé tartozik az online regisztráció, a gyakorlati oktató kiválasztása, vagy akár a díjak kifizetése (e-learning elméleti képzés, gyakorlati óradíjak, vizsgadíjak) is, amiket az e-Titán rendszer segítségével rugalmasan (akár részletekben is) és kényelmesen bankkártyával, vagy banki átutalással tudod kifizetni.

Honnan fogod tudni, hogy melyik autósiskola lesz számodra a leginkább megfelelő?

 • Csak olyan autósiskolákat találsz az oldalon, ahol innovatív módon, kényelmesen, online tudsz beiratkozni és fizetni, illetve online nyomon követheted a haladásodat és a pénzügyeidet.
 • A megjelenő iskolák számára fontos a minőségi oktatás, folyamatosan figyelik és értékelik a tanulóik visszajelzéseit.
 • A már végzett tanulók visszajelzéseinek átlaga és az általunk, a képzési adatok alapján működtetett értékelési rendszer pontszáma is segít kiválasztani a leginkább megfelelő autósiskolát.
 • Speciális szempontok, pl. az oktatójármű tulajdonságai szerint is válogathatsz.
 • Természetesen tájékozódhatsz az árszintekről, a várható költségekről is.
 • Szűrőink segítségével csökkentheted a találatok számát, hogy csak a feltételeidnek megfelelők közül kelljen döntened.

A jogosítvány.com meggyorsítja a jogosítványszerzéshez vezető utat.
Hogyan?

 1. Egyszerű, célirányos keresés. Könnyebben, egyszerűbben megtalálod a te autósiskoládat, nem kell kutakodnod, utánajárnod a neten. Itt megtalálod a favoritokat, és helyben be is tudsz iratkozni. Minden egy helyen!
 2. Egyszerű, online ügyintézés. A képzéseddel kapcsolatos ügyeket teljes körűen tudod online elintézni a rendszer segítségével. Ezek közé tartozik az online regisztráció, a gyakorlati oktató kiválasztása vagy akár a díjak kifizetése (e-learning elméleti képzés, gyakorlati óradíjak, vizsgadíjak) is. Utóbbiak az e-Titán Prémiumrendszer segítségével rugalmasan (akár részletekben is) és kényelmesen, bankkártyával vagy banki átutalással valósulnak meg.
 3. Online tanulás. 2012 óta már több mint 1 millióan tanulták a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméletet online, elektronikus távoktatással. Ők az eduKRESZ tananyagainkat az e-Titán képzésadminisztrációs rendszeren keresztül használták.