RÓLUNK

  • Jogosítványt szeretnél?
  • Beírtad az internetes keresőbe az „autósiskola” szót, és túl sok találatot kaptál?
  • Nehéz az összehasonlítás és a választás?

A jogosítvány.com autósiskola-kereső oldal célja, hogy segítsen neked eligazodni ebben az első látásra bonyolultnak tűnő világban, segítsen az előzetes elvárásaidnak, szempontjaidnak leginkább megfelelő autósiskola megtalálásában.

2012 óta több mint félmillióan tanulták a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméletet online, elektronikus távoktatással. Ők eduKRESZ tananyagainkat az e-Titán képzésadminisztrációs rendszeren keresztül használták. Az e-Titán azonban ennél jóval többre is képes.

A képzéseddel kapcsolatos ügyeket teljes körűen tudod online elvégezni a rendszer segítségével. Ezek közé tartozik az online regisztráció, a gyakorlati oktató kiválasztása, vagy akár a díjak kifizetése (e-learning elméleti képzés, gyakorlati óradíjak, vizsgadíjak) is, amiket az e-Titán rendszer segítségével rugalmasan (akár részletekben is) és kényelmesen bankkártyával, vagy banki átutalással tudod kifizetni.

Szeretnéd a képzésed – más termékekhez és szolgáltatásokhoz hasonlóan – online kiválasztani és megrendelni? Tudnád értékelni, ha a vezetésen és a vizsgákon kívül minden mást a számítógépedről vagy a telefonodról intézhetnél?
Segítünk neked! jogosítvány.com – Kezdd itt a keresést!

Oldalunkon olyan autósiskolákból válogathatsz, amelyek az online tanulás és a teljes körű online ügyintézés (fizetés, vizsgajelentkezés, oktatóválasztás stb.) kényelmét kínálják neked. Folyamatosan bővítjük autósiskolai partnerhálózatunkat, valamint képzési adatokkal és hamarosan tanulói értékelésekkel is segítjük a választásodat.
Miután megtaláltad a számodra leginkább megfelelő autósiskolát, azonnal jelentkezhetsz is. Oktatóválasztásra a beiratkozást követően lesz lehetőséged, de honlapunkon előzetesen is tájékozódhatsz az egyes autósiskolák oktatóiról.

1.

Iratkozz be online!

2.

Fizess online!

3.

Tanulj online!

4.

Személyesen csupán vizsgázni és vezetni kell elmenned majd!