Hogyan tudsz jelentkezni?

Ezért jelentkezz a jogositvany.com weboldalán keresztül:

  • A jogositvany.com felületén ugyanúgy történik a jelentkezésed, mint ha személyesen bemennél az autósiskolába és helyben jelentkeznél, hiszen az iskolák is az e-Titán rendszerét használják.
  • Weboldalunkon keresztül egyszerűbb és kényelmesebb a jelentkezés, ráadásul nem kerül felszámolásra extra díj.
  • Nálunk csak olyan autósiskolákat találsz, ahol innovatív módon, online tudsz beiratkozni és fizetni, illetve online nyomon követheted a haladásodat és a pénzügyeidet is.

A teljes regisztrációs folyamat az alábbi lépésekből áll:

1. Oktatási helyszín és képzés kiválasztása:

Az oktatási helyszín kiválasztását követően, jelöld ki a számodra leginkább megfelelő autósiskolát. Ezt követően a rendszer automatikusan átirányít az e-Titán képzésadminisztrációs rendszerbe, ahol a képzés kiválasztása után a regisztrációdat végig tudod vinni.

2. Regisztráció (felhasználónév, jelszó, e-mail cím megadása):

A következő lépésekben megismerheted az autósiskola szerződéses feltételeit, az adatkezelési és az írásos tájékoztatóját. A regisztrációs adatok megadásánál fontos, hogy valós e-mail címet és számodra megjegyezhető adatokat – felhasználónév, jelszó – adj meg.

3. Személyes- és okmányadatok megadása:

A személyes- és okmányadatok megadásának gördülékennyé tételéhez, készítsd elő azonosító okmányaidat. Ügyelj arra, hogy helyesen add meg az adatokat, mivel ezek kerülnek rá a képzés lefolytatásához szükséges autósiskolai dokumentumokra! A nyilatkozatokat figyelmesen olvasd végig és töltsd ki!

4. Jelentkezés véglegesítése, fizetés

A jelentkezést követően bankkártyával, vagy banki átutalással fizethetsz. Bankkártyás fizetésnél azonnal, átutalás esetén néhány napon belül férsz hozzá a tananyaghoz.